Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТрябва да затворим тази рана, която отдавна е

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТрябва да затворим тази рана, която отдавна е
Коментари Харесай

Журналист: През 1913 година по заповед на Фердинанд България влиза в капан, от който няма излизане

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Трябва да затворим тази рана, която от дълго време е отворена. Има жертви и от двете страни, и от трета страна. Всички сме отговорни, не е отговорен българският народ. Фердинанд е този, който през 1913 година заповядва да се нападат сръбските и гръцките позиции в края на Първата Балканска война и от този момент България влиза в този капан, от който няма излизане - във всички войни се включваме на неправилната страна.

Това сподели във връзка 9 септември в „ Пресечна точка “ по Нова Тв журналистът Валери Найденов.

Да затворим тази страница, да гледаме обстоятелствата, историческите, не да влагаме пристрастеност и смирение, толкоз смирение бе вложено. Г-н Ананасов припомня това, първо, с цел да се харесва на своите гласоподаватели, насъсква неговите хора, наричани преди сините каски, с цел да влезе отново в Народното събрание. Това насъскване е инструмент на елита, посредством който елитът желае да замаже и прикрие по какъв начин посредством приватизация разграбиха България. Това е огромно разделяне и би трябвало да сме на едно мнение, без значение дали сме сини или червени, тъй като в това нещо сме на една и съща страна от барикадата, добави Валери Найденов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР